Strand és Termálfürdő

Strand és Termálfürdő

A Szapáry-kastély ősparkjának öreg tölgyei és vérbükkjei alatt, az ózondús levegőt árasztó kastélypark mellett található a Letenyei Strand és Termálfürdő. A három hektárnyi zöldterületen a medencék mellett kemping, röplabda- és strandfoci pálya is található.

Az 50 °C-os kálcium-magnézium-hidrogén-karbonátos termálvízre épült fel a 33 m x 20 m-es nagymedence, a kör alakú, UV szűrős napvitorlás árnyékolókkal ellátott gyermekmedence, és a – szintén napvitorlákkal védett – ülő- és tanmedence. A nagymedence vize 28 °C-os, a gyermek – és a tanmedence 32, az ülőmedence pedig 34 °C-os vizet tartalmaz.

A medencéket a legkorszerűbb eljárással fertőtlenítik, így nincs bőr- és szemkárosító hatás, valamint a víz lenyelése sem ártalmas a szervezetnek.

A tág, nagy szabad tér, a hatalmas zöld felületek kitűnő alkalmat kínálnak a szórakozásra és a felüdülésre. A strand területén található egy strandröplabda pálya is. Illetve jelenleg fejlesztés alatt áll, hogy különböző egyéb attrakciókkal tegyük még vonzóbbá a vendégeink számára a strandot. Szeretnénk igazi „Beach” hangulatot teremteni, ezzel is az önfeledt nyári kikapcsolódást szolgálva.

Mindenkit szeretettel várunk!
I Love Letenye!