Kemping

Kemping

A kemping a letenyei Strand- és Termálfürdő részét képezi, de attól elkülönítve található. Ősfás környezetben húzódik meg. Lehetőség van apartmant, vagy bungalót bérelni, illetve van lakókocsis, és sátorhely is. Van központi konyha, ahol lehetőség van főzni is. Közös fürdőblokk, áramvételezési lehetőség is van, valamint kiváló parkolási lehetőség.

Szezonban a kempinget igénybevevő vendégeink díjmentesen használhatják a strandot. A Szapáry-kastély ősparkjának öreg tölgyei és vérbükkjei alatt, az ózondús levegőt árasztó kastélypark mellett található a Letenyei Strand és Termálfürdő. A három hektárnyi zöldterületen a medencék mellett röplabda és strandfoci pálya is található közvetlen a kemping mellett. Az 50 °C-os kálcium-magnézium-hidrogén-karbonátos termálvízre épült fel a 33 m x 20 m-es nagymedence, a kör alakú, UV szűrős napvitorlákkal, árnyékolókkal ellátott gyermekmedence, és a – szintén napvitorlákkal védett – ülő- és tanmedence. A nagymedence vize 28 °C-os, a gyermek – és a tanmedence 32 °C-os, az ülőmedence pedig 34 °C-os vizet tartalmaz. A medencéket a legkorszerűbb eljárással fertőtlenítik, így nincs bőr- és szemkárosító hatás, valamint a víz lenyelése sem ártalmas a szervezetnek.

A tág, nagy szabad tér, az erőt sugárzó hatalmas zöld felületek kitűnő alkalmat kínálnak a szórakozásra és a felüdülésre.

Információ: ÉKKÖV KFT.
Telefon: 06 93/951-601
Mobil: 06 30/641-4853
E-mail: info@ekkov.hu